Välkommen till Hammarbygården. Ett korttidsboende som erbjuder det lilla extra.

Bad, fiske och strövområden

En härlig boendemiljö

Mitt i ett grönområde

Hammarbygården ligger i ett parkliknande område med närhet till Löwenströmska sjukhuset. Om sommaren erbjuder vår uteplats härliga möjligheter till avkoppling mellan anhöriga och boende. Området är rikt på strövområden och med endast några hundra meter till vattnet finns möjlighet till både bad och fiske.

Hammarbygårdens placering och närhet till kommunerna runt Stockholm stad och Uppsala län gör det möjligt för mer nära kontakter med närstående och den boendes nätverk.

Vi skapar trygghet

Vårt jobb är viktigt

En boendemiljö att trivas i

Vårt mål är att hjälpa våra boenden att få bästa möjliga livskvalité. Vi förstår att en lösning inte passar varje situation och vi tar oss tid att lyssna och förstå varje boendes behov och önskemål. Utifrån kommunens uppdrags tar vi fram en plan för hur målet med vistelsen ska uppfyllas.

Vårt förhållningssätt kommer att grundas på respekt, hänsyn, ärlighet och allas lika värde.

Mer info

Mer information

Besökstider, sjuksköterska & fysioterapeut

Våra besökstider är mellan kl 10 och 19 varje dag. Om dessa tider inte passar är du alltid välkomen att kontakta oss så kan vi hitta en lösning som passar ditt schema.

På korttidsboende behåller man sin ansvariga läkare, som sjuksköterskan samarbetar med.

Fysioterapeut finns på boendet fem dagar i veckan för att kunna mobilisera personer, skapa träningsprogram samt hjälpa till med träning.

Kontakta oss

Ni får gärna höra av er med era frågor


08-590 316 41
info@hammarbygruppen.se

Adress

Hammarbygruppen Vård Omsorg AB
Sysslomansvägen 1
195 45 Upplands Väsby